vineri, 19 octombrie 2012

Windows 8 Prima impresie 1








Windows 8 se descurca onorabil la testele benchmark, chiar daca nu se poate spune ca spulbera complet rezultatele Windows 7. Timpul de pornire este semnificativ mai scurt, la fel ca si performanta Microsoft Office si media multitasking.

Windows 8 are un timp de pornire cu mai mult de 15 secunde mai scurt decat Windows 7, cel putin potrivit testelor benchmark CNET, desfasurate pe un laptop Dell XPS cu procesor Intel Core i7 la 3,2GHz, 8GB de RAM DDR3 si placa video Nvidia GeForce 8400 GS.







In afara de timpul de pornire mai mic, Windows 8 a avut o performanta generala putin mai buna decat Windows 7, dar rezultatele utilizarii noului sistem de operare Microsoft ar putea fi chiar mai bune decat indica primele teste.

Microsoft mizeaza puternic pe noua interfata Windows 8 si pe aplicatiile oferite utilizatorilor, astfel incat performanta probabil ca nu a mai fost cea mai mare prioritate.

Microsoft sustine ca oferta de aplicatii Windows 8 va depasi 100.000 la inceptului lunii februarie 2013, iar noul sistem de operare va avea peste 400 milioane utilizatori pana in luna iulie 2013.

Pentru ca noul sistem de operare Windows 8 sa atinga succesul sperat de Microsoft, compania urmareste agresiv tinta de 100.000 aplicatii Windows 8 in primele 3 luni de la lansare, potrivit ZDNet
100.000 de aplicatii Windows 8 vor fi disponibile pana in februarie 2013



Cele mai multe aplicatii Windows 8 promise vor contine insa si reclame, promovate de Microsoft ca "frumoase, relevante si utile". Compania va imparti veniturile din aplicatiile vandute in Windows Store cu toti dezvoltatorii, care pot promova chiar o selectie proprie de reclame.

Estimarea cu privire la numarul de 400 milioane de utilizatori Windows 8in luna iulie 2013 este considerata "conservatoare" de catre Microsoft, deoarece spera ca "ecosistemul sanatos" sa atraga si mai multi utilizatori.

Ce aduce nou Windows 8 față de Windows XP, Windows Vista și Windows 7 ?



Metro/Modern UI – noua interfață Windows


Interfața cu tiles și aplicațiile cu design minimalist și consum redus de resursesunt complet noi și sunt optimizate pentru touch.
Metro XBox

Noul Task Manager


Windows Task Manager a fost îmbunătățit radical în Windows 8. Noul Task Manager este mult mai detaliat și mai eficient.


Touch


În vreme ce ce Windows 7 de abia se poate utiliza pe tablete, Windows 8 este optimizat înainte de orice pentru touch, pentru tablete. Acest sistem de operare a fost proiectat din start pentru dispozitive mobile.


Suport ARM


Înainte de Windows 8, sistemele de operare Windows au rulat tradițional pe sisteme Intel x86 și nu au oferit suport pentru dispozitive ARM. Noul sistem de operare rulează foarte bine pe cipuri ARM. Chipurile ARM sunt mai ieftine și mult mai eficiente energetic comparativ cu cele pe platforma Intel și sunt ideale pentru dispozitive mobile.


O mai bună gestionare a aplicațiilor


Windows 8 lucrează în background pentru a economisi energia bateriei și pentru a menține stabilitatea sistemului și disponibilitatea resurselor de lucru necesare.


PC Refresh și PC Reset


Windows 8 permite efectuarea unui “PC Refresh”, care de fapt reface starea sistemului de operare la cea de proaspăt instalat cu un singur click sau cu apăsarea unui singur buton. Fie că vindem PC-ul, fie că vrem să-l revigorăm fără a-l reinstala de la zero, putem face acest lucru foarte ușor, cu o singură comandă. Se pot salva puncte de refresh personalizate (asemănătoare dar nu identice cu cele din System Restore) pentru readucerea sistemului la funcționalitatea din punctul dorit.




Voi reveni cu amanunte si detalii video.
Enhanced by Zemanta

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter
YOUR ADSENSE CODE GOES HERE

0 comentarii:

PE NET

Licenta gratis la Windows 8

Exista variante de upgrade de la Winows 8 piratat la cel oficial.

Windows 8 lansat pe 26 Octombrie

Microsoft Laneaza windows 8. prezentarile Oficiale ale principalelor elemente

 

About Me

Recent Posts

Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
cUM COMFIGURAM ROUTERUL PE RDS, SI CATEVA POZE DE MENIU
Read More »
TOSHIBA QOSMIO
CES 2013
ULTIMUL LAPTOP LANSAT DE TOSHIBA
Read More »
CONFIGURARE DIR 615 CU SOFT DD-WRT
CUM ARATA SOFTUL LA DIR615 CU DDWRT
TEXT-OF-THE-SLIDE-3.
Read More »

TEXT-OF-THE-SLIDE-20.
Read More »
Prev 1 2 3 Next

Recent Comments

Ai intrebari, comentarii, nu intelegi ceva sau nu-ti iese cum trebuie?

| On Line Expert © 2009. All Rights Reserved | Template Style by My Blogger Tricks .com | Design by Brian Gardner | Back To Top |