duminică, 2 decembrie 2012

Apple Ipad generatia a 3-a


Apple este “responsabila” de apariatia tabletelor pe piata. dupa primele deoua variante de Ipad, variante care au avut succes enorma apratut si ageasta noua generatie, Ipad3  Ipad generatia a 3-a.

Tehnic , la fel ca si la specificatiile sant asemanatoare.

Noul iPad are un ecran touchscreen cu diagonală de 9.7” de tip Retina Display care oferă o rezoluţie de 2048×1536 pixeli şi o densitate a pixelilor de 263.92 pixeli pe inch.
Întrucât rezoluţia oferită este semnificativ mai mare decât a generaţiei anterioare, aplicaţiile actuale vor fi scalate automat, iar textul va fi adaptat pentru rezoluţia superioară.


Platforma hardware este asigurată de un procesor dual-core A5X cu frecvenţa de 1 GHz şi grafică quad-core, despre care Apple susţine că este de patru ori mai rapidă decât Nvidia Tegra 3.
În privinţa conectivităţii se remarcă o noutate prin apariţia tehnologiei 4G LTE, care este disponibilă în prezent doar în Statele Unite şi care oferă viteze teoretice de până la 73 Mbps. În Europa, noul iPad va fi comercializat doar în versiune 3G, întrucât tehnologia 4G nu este disponibilă. La conexiunea de tip 3G cu viteze de până la 21 Mbps se adaugă Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0 şi port USB 2.0. Aşa cum ne-a obişnuit, Apple nu oferă nici pe noul iPad slot pentru carduri microSD.

În plus, noul iPad poate fi utilizat şi pe post de hotspot, însă numai în cazul în care operatorul de telefonie acceptă acest lucru.

Camera foto de 5 MP de pe spate a fost botezată iSight şi beneficiază de un senzor iluminat din spate, filtru IR, autofocus şi autoexposure, oferind facilitaţi identice cu cele disponibile pe iPhone 4S. Nu în ultimul rând, camera foto este capabilă să înregistreze clipuri video în format Full-HD 1080p.

Chiar dacă display-ul beneficiază de o rezoluţie superioară, iar platforma hardware a fost îmbunătăţită radical, Apple susţine că autonomia acumulatorului Li-Po de pe noul iPad va fi de 10 ore, urmând să coboare la 9 ore numai în cazul versiunii 4G.

Pentru acei dintre voi care doresc sa-si achizitioneze un Ipad va sugerez  oferta celor de Altex, care au  o

reducere de 15% la toata gama de Ipad Generatia a 3-a

Promotia este valabila intre 30 noiembrie si 06 decembrie atat in maagazin cat si pe WWW.ALTEX.RO, dar si in magazinele Mediagalaxy si pe site la adresa www.mediagalaxy.ro.



Pentru a vedea si alte titluri poti accesa







Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter
YOUR ADSENSE CODE GOES HERE

0 comentarii:

PE NET

Licenta gratis la Windows 8

Exista variante de upgrade de la Winows 8 piratat la cel oficial.

Windows 8 lansat pe 26 Octombrie

Microsoft Laneaza windows 8. prezentarile Oficiale ale principalelor elemente

 

About Me

Recent Posts

Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
cUM COMFIGURAM ROUTERUL PE RDS, SI CATEVA POZE DE MENIU
Read More »
TOSHIBA QOSMIO
CES 2013
ULTIMUL LAPTOP LANSAT DE TOSHIBA
Read More »
CONFIGURARE DIR 615 CU SOFT DD-WRT
CUM ARATA SOFTUL LA DIR615 CU DDWRT
TEXT-OF-THE-SLIDE-3.
Read More »

TEXT-OF-THE-SLIDE-20.
Read More »
Prev 1 2 3 Next

Recent Comments

Ai intrebari, comentarii, nu intelegi ceva sau nu-ti iese cum trebuie?

| On Line Expert © 2009. All Rights Reserved | Template Style by My Blogger Tricks .com | Design by Brian Gardner | Back To Top |