duminică, 2 decembrie 2012

Camera Eos 550d


 Altex iti ofera cdouri pentru Mos Nicolae.
 
Cumpara o Camera foto digitala  Canon EOS 550D  cu obiectiv 18-55DC si obiectiv 75-300D inclus in pachet si beneficiezi gratuit de un rucsac foto-video TNB precum si de un card de memorie SDHC de 8GB Hama,.
 
Ce inseamna Eos 550d:

  • Senzor CMOS de 18 megapixeli
Ideal pentru cei care doresc să creeze imprimate mari, de dimensiunea unui poster, sau să decupeze imagini fără a pierde niciun detaliu necesar pentru imprimare, senzorul CMOS de 18 megapixeli al camerei EOS 550D este excepţional în condiţii de lumină scăzută şi produce imagini cu zgomot incredibil de redus.
  • DIGIC 4
Procesorul DIGIC 4 de la Canon lucrează împreună cu senzorul CMOS pentru a oferi procesarea imaginilor pe 14 biţi, pentru nuanţe fine şi culori cu aspect natural. De asemenea, DIGIC 4 prezintă reducere avansată a zgomotului în cazul fotografiilor la viteze ISO mai mari, plus timpi de pornire de zecimi de secundă şi examinare aproape instantanee a imaginii după captură.
  • ISO ridicat pentru iluminare scăzută
Când nivelul luminii scade, EOS 550D oferă un interval ISO de până la 6400 – extensibil până la 12800 pentru mediile în care utilizarea bliţului nu este de dorit.
  • Înregistrare de filme Full HD
EOS 550D combină fotografierea excepţională cu posibilitatea de înregistrare video Full HD (1080p). Pentru a vă satisface creativitatea, EOS 550D dispune de control manual complet şi viteze selectabile ale cadrelor. Puteţi de asemenea filma la viteza ridicată de 50/60 cps la 720P când doriţi să înregistraţi acţiune foarte rapidă. O conexiune HDMI permite redarea filmelor şi imaginilor la înaltă definiţie pe orice televizor HDTV. De asemenea, în cazul televizoarelor compatibile, redarea poate fi controlată cu ajutorul telecomenzii televizorului.
  • Ecran LCD Clear View 3:2, de 7,7 cm (3,0”)
Examinarea detaliată a imaginilor şi înregistrărilor video este posibilă cu un ecran LCD Clear View 3:2 de 7,7 cm (3,0”), care prezintă 1.040.000 de puncte de calitate ultraridicată, pentru claritate sporită. Comutaţi la modul Live View şi utilizaţi previzualizarea în timp real pentru captură din unghiuri incomode.
  • Sistem de măsurare a expunerii iFCL
Un nou senzor de măsurare a expunerii cu două straturi cu 63 de zone analizează informaţiile privind focalizarea, culoarea şi luminozitatea, oferind o măsurătoare precisă şi consecventă.
  • Ecran de control rapid
Putând fi accesat de la un buton special dedicat, asigură acces uşor la funcţiile utilizate frecvent, garantând promptitudine în captarea acţiunii în derulare.
  • Mufă pentru microfonul extern
Adăugaţi un microfon suplimentar pentru un sunet de calitate mai bună utilizând mufa stereo de 3,5 mm.
  • Funcţie de decupare a filmelor
Realizaţi filme VGA cu un zoom eficace de 7x. Funcţia de decupare a filmelor utilizează numai partea centrală a senzorului şi permite captura de la distanţă mare fără a fi necesară schimbarea obiectivului.
  • Creaţi un sistem de captură unic, aşa cum sunteţi şi dvs.
EOS 550D este compatibilă cu întreaga gamă Canon de obiective EF şi EF-S şi cu bliţurile din seria Speedlite EX.
 
Prinde si tu promotia Altex.
Promotia este valabila intre 30 noiembrie si 06 decembrie atat in maagazin cat si pe WWW.ALTEX.RO, dar si in magazinele Mediagalaxy si pe site la adresa www.mediagalaxy.ro.
Pentru a vedea si alte titluri poti accesa On Line Expert


















Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter
YOUR ADSENSE CODE GOES HERE

0 comentarii:

PE NET

Licenta gratis la Windows 8

Exista variante de upgrade de la Winows 8 piratat la cel oficial.

Windows 8 lansat pe 26 Octombrie

Microsoft Laneaza windows 8. prezentarile Oficiale ale principalelor elemente

 

About Me

Recent Posts

Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
cUM COMFIGURAM ROUTERUL PE RDS, SI CATEVA POZE DE MENIU
Read More »
TOSHIBA QOSMIO
CES 2013
ULTIMUL LAPTOP LANSAT DE TOSHIBA
Read More »
CONFIGURARE DIR 615 CU SOFT DD-WRT
CUM ARATA SOFTUL LA DIR615 CU DDWRT
TEXT-OF-THE-SLIDE-3.
Read More »

TEXT-OF-THE-SLIDE-20.
Read More »
Prev 1 2 3 Next

Recent Comments

Ai intrebari, comentarii, nu intelegi ceva sau nu-ti iese cum trebuie?

| On Line Expert © 2009. All Rights Reserved | Template Style by My Blogger Tricks .com | Design by Brian Gardner | Back To Top |