duminică, 2 decembrie 2012

Explorează lumea camerelor Olympus!


Ai până la 200 lei reducere la camerele foto Olympus!

  • OLYMPUS E-P3, sau mai simplu ‘PEN’, are cel mai rapid* auto-focus dintre toate camerele cu obiective interschimbabile. Cu sistemul record mondial FAST AF (Frequency Acceleration Sensor Technology) , corpul metalic cu design clasic şi ecranul OLED tactil, este o alternativă viabilă faţă de SLR-urile mult mai scumpe şi mai voluminoase.


Cu mai bine de zece ani în urmă, Olympus a lansat prima cameră SP Ultra Zoom (UZ) - model de referinţă pentru specificaţii de primă clasă, versatilitate şi înaltă peformanţă telefoto. În catalogul celor mai recente ediţii ale familiei Traveller, acestea rămân provocarea acestui segment specializat. Optica puternică este cu atât mai impresionantă având în vedere dimensiunile camerei. De fapt, aceasta reprezintă cea mai mare parte a camerei, în special la SP-620UZ, care este incredibil de subţire şi uşoară pentru o cameră cu un astfel de potenţial. Este echipată cu un obiectiv panoramic cu zoom optic de 21x (25-525mm*). Pe lângă fotografiile panoramice obţinute de la distanţă mică, peisaje expansive şi prim-planuri detaliate, acest obiectiv îţi oferă flexibilitatea necesară pentru a experimenta setări de zoom intermediar – de la portrete la natură moartă şi filme de vacanţă HD 720p. Calitatea imaginii acestei camere este excelentă şi datorită senzorului CCD de 16 Megapixeli şi Stabilizatorului Dual de Imagine. Te poţi aştepta la culori vii, nivel redus de zgomot şi detalii clare. Neclaritatea imaginilor este de domeniul istoriei.

Cel mai puternic zoom optic panoramic 36x (24-864mm) pentru prim-planuri incredibile şi fotografii de grup.
Posedă Stabilizare Duală a Imaginii pentru reducerea neclarităţilor la fotografierea subiectelor în mişcare rapidă. Compatibilitate cu Cardul Eye-Fi permite încărcarea automată fără fir a imaginilor într-un site web sau un PC. De asemenea puteţi fotografia 3D pentru efect dinamic şi supra-realist.
Înregistraţi filme HD 720p cu sonor şi vizionaţi-le odată cu fotografiile în detalii uimitor de clare cu un televizor HDTV beneficiind de controlul de la distanţă prin HDMI!

Acest aparat vine cu o mulţime de facilităţi prietenoase, printre care: Stabilizare Duală a Imaginii pentru reducerea neclarităţilor la fotografierea subiectelor în mişcare rapidă.Fotografii clare indiferent de mişcarea subiectului datorită funcţiei de focalizare continuă in mod AF, Filtre Magice pentru adăugarea efectelor creative filmelor HD şi/sau fotografiilor, Mod de Detectare a Animalelor de Companie pentru înregistrarea automată a feţei câinelui sau pisicii atunci când aceştia privesc spre cameră, Modul Beauty identifică automat şi retuşează imperfecţiunile - feţele subiectelor vor fi mai luminoase şi mai netede, Încărcarea bateriei via cablu USB în timp ce salvaţi şi organizaţi imaginile în computer, Manual de utilizare încorporat camerei pentru ajutor instant şi utilizare facilă, Procesor de imagine TruePic III+ pentru reproducerea ideală a culorilor şi reducerea zgomotului de imagine.
  • OLYMPUS SZ-14 Filmarile si prim planurile de calitate readuc la viata amintirile din vacante si alte excursii. Din acest motiv cea mai noua vedeta din Seria de camere compacte Olympus SZ “Super Zoom” are in dotare un Stabilizator Multiplu de Imagine pentru Filmare (Movie IS) si obiectiv zoom super panoramic 24x (25-600mm*). Cu ajutorul acestei noi camere compacte, poti mari imaginea subiectului pentru a realiza un prim-plan fara a include in cadru umbra ta sau fara a deranja persoana vizata.
  • OLYMPUS SZ-20În modul de fotografiere continuă de mare viteză cu 9fps, obţineţi fotografia perfectă înregistrând o succesiune de imagini cu o singură declanşare Înregistrează filme Full HD 1080p cu sunet şi vizualizează-le împreună cu fotografiile pe televizoarele HD pentru a te bucura de detalii incredibil de clare şi de o accesare convenabilă prin intermediul interfeţei HDMI Senzor CMOS retroiluminat de 16 Megapixeli pentru filme, fotografii şi postere de înaltă rezoluţie, la calitate excepţională, chiar şi în condiţii de iluminare redusă.
  • OLYMPUS TG310BLFotografiază când condiţiile devin dificile, la umiditate şi temperaturi scăzute: subacvatică până la 3m rezistentă la şoc până la 1.5m şi rezistentă la îngheţ până la -10°C. Zoom optic panoramic 3.6x (28-102mm), de precizie ridicată, pentru surprinderea unor scene excelente prin intermediul unor prim-planuri captivante chiar şi în condiţii dificile. Stabilizare Duală a Imaginii pentru reducerea neclarităţilor la fotografierea subiectelor în mişcare rapidă. Compatibilitate cu Cardul Eye-Fi pentru încărcarea automată fără fir a imaginilor într-un site web sau un PC
    Fotografiere 3D pentru efect dinamic şi supra-realist.
  • OLYMPUS VG150. Chiar si pentru un model de baza, camera super-subtire Olympus VG-150 ofera performante remarcabile pentru pretul acesteia. asemeni tuturor celorlalte camere Olympus, aceasta poate inregistra rapid si simplu fotografii si filme de inalta calitate, in situatii cotidiene. Cu un senzor CCD de 12 Megapixeli, un obiectiv cu zoom optic panoramic de 4x (27-108mm*), un corp ultra-subtire, si nu in ultimul rand un pret imbatabil, noul Olympus VG-150 are toate motivele de mandrie. Dispune de asemenea, de un set complet de functii imagistice automate precum i-auto, tehnologia de ajustare a Umbrelor si o gama de Filtre Magice pentru aplicarea efectelor speciale asupra fotografiilor. Un ecran LCD color de 2.7” transforma vizualizarea cadrelor cu familia si prietenii intr-o adevarata placere.
  • OLYMPUS VR310.
                                




Cu ajutorul unui set complet de tehnologii inteligente Olympus, fotografierea, filmarea si vizionarea sunt mai facile si mai placute ca oricand. Stabilizatorul Dual de Imagine neutralizeaza tremurul camerei pentru obtinerea imaginilor clare, in timp ce Focalizarea Continua in Mod AF impreuna cu ecranul LCD color de trei inci simplifica incadrarea si fotografierea imaginilor reusite si asigura distractia la vizionarea ulterioara. Focalizarea Continua in Mod AF asigura focalizarea subiectelor in miscare. Alte functii inteligente ca i-Auto, diferite Moduri Scene si Tehnologia de Ajustare a Umbrelor adapteaza automat setarile la conditii sau subiecte diferite. Toate acestea sunt integrate intr-o carcasa metalica cu o grosime de numai 19.3mm!
Pachetul conţine în plus card de memorie şi husă!


  • OLYMPUS VR330S,negru sau roşu. Varful de gama al categoriei de camere compacte VR-330 ofera performanta de neegalat pentru cel mai mic pret posibil. Camera este dotata cu un obiectiv cu zoom optic puternic super panoramic de 12.5x 24-300mm*, un set complet de functii automate, optiune de fotografiere 3D, un ecran LCD luminos de trei inch cu 460.000 puncte, si iesire HDMI care simpifica vizionarea filmelor si fotografiilor cu un televizor High Definition. Dar desigur, obiectivul zoom puternic si designul incredibil de compact scot in evidenta vedeta VR.
  • OLYMPUS VR350, negru sau roşu. 
Primiţi în plus husă şi card de memorie!
  • OLYMPUS XZ1, alb sau negru. Atat pentru amatorii ambitiosi cat si pentru fotografii profesionisti pretentiosi, XZ-1 ofera imagini de calitate superioara, cea mai buna calitate din clasa sa. Cu ajutorul obiectivului digital iZUIKO ce capteaza lumina, fotografierea in conditii de iluminare scazuta devine foarte usoara. Inelul manual al obiectivului permite ajustari rapide ale setarilor cheie ale camerei in timp ce fotografiati, iar adancimea campului reglabila printr-un cursor glisant inlesneste obtinerea unor efecte bokeh fascinante. Toate acestea intr-un corp elegant si stilat care este si rezistent dar si usor de transportat.
Promoţia este valabilă până la 06.12.2012.

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter
YOUR ADSENSE CODE GOES HERE

0 comentarii:

PE NET

Licenta gratis la Windows 8

Exista variante de upgrade de la Winows 8 piratat la cel oficial.

Windows 8 lansat pe 26 Octombrie

Microsoft Laneaza windows 8. prezentarile Oficiale ale principalelor elemente

 

About Me

Recent Posts

Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
cUM COMFIGURAM ROUTERUL PE RDS, SI CATEVA POZE DE MENIU
Read More »
TOSHIBA QOSMIO
CES 2013
ULTIMUL LAPTOP LANSAT DE TOSHIBA
Read More »
CONFIGURARE DIR 615 CU SOFT DD-WRT
CUM ARATA SOFTUL LA DIR615 CU DDWRT
TEXT-OF-THE-SLIDE-3.
Read More »

TEXT-OF-THE-SLIDE-20.
Read More »
Prev 1 2 3 Next

Recent Comments

Ai intrebari, comentarii, nu intelegi ceva sau nu-ti iese cum trebuie?

| On Line Expert © 2009. All Rights Reserved | Template Style by My Blogger Tricks .com | Design by Brian Gardner | Back To Top |