sâmbătă, 1 decembrie 2012

Tableta ALLVIEW ALLDRO SPEED SATELITE



alldro-speed-s


Tableta ALLVIEW ALLDRO SPEED SATELITE cu transmitator Fm, senzor navigare GPs, car holder, display 7", memorie 4GB si slot micro sd, procesor Cortex A8 1.2GHz, si sitem de operare Android 4.0




Modelul este construit pentru fi extrem de util in calatorii avand functie GPS integrata si un design minimalist prin care este usor de purtat oriunde.  Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich are un spatiu de stocare de pana la 32GB prin microSD card si este echipata cu unul dintre cele mai performate procesoare grafice - Mali 400 MP.

Tableta AllDro Speed Satellite isi maximizeaza utilitatea prin achizitia unei aplicatii de navigare care aduce beneficii semnificative functie GPS. Crearea traseului cu opriri pe harta, estimari de timp pana la destinatii, avertizari cu privire la radare mobile sau camere de supraveghere, localizarea celor mai importante puncte de interes de pe traseu si multe alte optiuni pot fi disponibile cu AllDro Speed Satellite printr-o aplicatie dedicata.

Pentru a intretinere o atmosfera placuta in timpul calatoriei AllDro Speed Satellite permite ascultarea directoarelor de muzica stocata in tableta prin intermediul sistemului audio din masina, in timp ce playlist-ul este accesibil direct de pe tableta.

Prin portul mini HDMI AllDro Speed Satellite poate fi conectata la un televizor compatibil. Astfel, muzica, fotografiile, videoclipurile si filmele stocate in memoria tabletei pot fi vizualizate pe televizor la standarde HD. De asemenea, pentru a transmite in timp real evenimentele din vacanta, modelul suporta apelurile video prin intermediul camerei frontale de 2 MP si a aplicatiilor Yahoo sau Skype.
Odata conectata la retele Wi-Fi sau 3G prin intermediul modemului, tableta permite de oriunde accesarea stirilor si a retelelor de socializare, verificarea email-ul si citirea cartilor electronice de pe internet. In tot acest timp, navigarea pe internet se realizeaza in siguranta prin aplicatia anti-virus preinstalata Bitdefender Mobile Security care protejaza informatiile stocate in memorie.


Vino in magazinele Altex sau intra pe site si  achizitioneaza acest model la pret promotional .

Promotia este valabila intre 30 noiembrie si 06 decembrie .




Enhanced by Zemanta

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter
YOUR ADSENSE CODE GOES HERE

0 comentarii:

PE NET

Licenta gratis la Windows 8

Exista variante de upgrade de la Winows 8 piratat la cel oficial.

Windows 8 lansat pe 26 Octombrie

Microsoft Laneaza windows 8. prezentarile Oficiale ale principalelor elemente

 

About Me

Recent Posts

Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
cUM COMFIGURAM ROUTERUL PE RDS, SI CATEVA POZE DE MENIU
Read More »
TOSHIBA QOSMIO
CES 2013
ULTIMUL LAPTOP LANSAT DE TOSHIBA
Read More »
CONFIGURARE DIR 615 CU SOFT DD-WRT
CUM ARATA SOFTUL LA DIR615 CU DDWRT
TEXT-OF-THE-SLIDE-3.
Read More »

TEXT-OF-THE-SLIDE-20.
Read More »
Prev 1 2 3 Next

Recent Comments

Ai intrebari, comentarii, nu intelegi ceva sau nu-ti iese cum trebuie?

| On Line Expert © 2009. All Rights Reserved | Template Style by My Blogger Tricks .com | Design by Brian Gardner | Back To Top |