duminică, 2 decembrie 2012

Tableta SAMSUNG P3110



Tableta SAMSUNG P3110, conexiune Wi-Fi, display de 7", memorie de 8GB, procesor Dual Core 1GHz, si slot micro sd, cu sistem de operare Android 4.0






Dacă vă doriţi o tabletă elegantă, la un pret rezonabil, uşoară, cu un display de 7 inci, ce rulează Android 4, Ice Cream Sandwich, s-ar putea ca Samsung Galaxy Tab2 P3110 sa fie alegerea ideală.
Design şi calitate

Samsung Galaxy Tab2 P3110 vine dotată cu un ecran capacitiv PLS LCD, multitouch , de 7 inchi, 16 milioane de culori, avand o rezolutie de 600×1024 şi o densitate de 170 pixeli pe inci. Interactţunea cu această tabletă va fi foarte placută, datorită dimensiunilor relativ reduse pe care le are, şi a acurateţii display-ului.

În partea de sus, are o camera cu rezoluţie VGA, utilă pentru conferinţe video, dispune şi de un slot pentru card micro SD de pană la 64 Gb, deşi multora li se va părea suficientă memoria internă de 8 Gb. Mufa pentru incărcare se găseşte in partea de jos a tabletei, fiind flancată de cele 2 difuzoare stereo.

Pe partea din spate a dispozitivului, puteţi găsi o camera de 3.15 Mp, care poate face poze la o rezoluţie de 2048×1536 pixeli şi poate captura video la o rezolutie 1080×720 pixeli, cu 30 frame-uri pe secundă, făcnand-o ideala pentru scurtele excursii împreună cu familia sau cu prietenii. Camera principala mai are şi funcţiile de Face Detection si Geo tagging.

Sistemul de operare Android 4, Ice Cream Sandwich.

In ceea ce priveste sistemul de operare este dotată cu Ice Cream Sandvich, acesta putand fi upgradabil la versiunea 4.1, Jelly Bean (ce nume apetisante au ultimele versiuni de android,parca ar fi facute de un bucatar). Peste sistemul de operare, cum am fost obişnuiţi, este suprapusă interfaţa grafica Touch Wiz UX, a celor de la Samsung.

Butoanele tipice Android, de navigare prin meniuri, sunt pozitţionate în partea din stanga jos: Back, Home si Task Switcher (plus o ‘tastă’ pentru realizarea screenshot-urilor, datorată interfeţtei Touch Wiz).

Datorită sistemului de operare, ecranul gadget-ului nostru, poate fi foarte uşor customizabil, modificand cum dorim cele 5 ecrane principale, adăugandu-le widget-uri utile si aplicaţiile preferate. Existand peste 300.000 de aplicaţii şi jocuri pe portalul Google Play, fostul Android Market, puteţi transforma tableta exact aşa cum v-aţi dorit, şi putandu-vă bucura de ea oriunde, la aceasta contribuind si greutatea ei de numai 344 g.

Performanţe

Samsung Galaxy Tab2 este echipată, nu cu unul, ci cu două procesoare puternice, ce au o frecvenţa de lucru de 1GHz, răsfoirea prin meniuri făcandu-se fara pic de intreruperi. Procesorul dual core, este ajutat si de memoria RAM, aceasta fiind de 1 GB. Chipset-ul prezent pe tabletă este TI OMAP 4430. Procesorul contribuie si la o mai bună autonomie a bateriei, care este de 4000 mAh Li-Po, profitand de un timp mai lung de folosire, de aproximativ 8.5 ore, la o singura încarcare.

Gpu-ul (hai să ii zicem placă grafică), de pe acest dispozitiv este PowerVR SGX540, care, impreună cu dual core-ul, transofrmă această tabletă într-un gadget potrivit pentru cei impatimiţi de jocuri, chiar si redarea filmelor în format full HD făcandu-se cursiv şi fără întreruperi.

Pe partea de conectivitate vine cu Bluetooth 3.0, WLAN, USB 2.0, dar fără 3G, avand sş tehnologie GPS, GLONASS. Alte dotări ar mai fi: editor de documente, accelerometru, busola digitală.

Functia All Share, tot mai prezenta, face ca, prin intermediul unei retele DLNA, să ne conectăm la televizor, laptop sau dispozitive audio, putand viziona filme, poze sau asculta muzica pe dispozitivele mobile.

 Pentru acest model  pretul poate fi regasit pe acest site








Enhanced by Zemanta

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter
YOUR ADSENSE CODE GOES HERE

0 comentarii:

PE NET

Licenta gratis la Windows 8

Exista variante de upgrade de la Winows 8 piratat la cel oficial.

Windows 8 lansat pe 26 Octombrie

Microsoft Laneaza windows 8. prezentarile Oficiale ale principalelor elemente

 

About Me

Recent Posts

Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
cUM COMFIGURAM ROUTERUL PE RDS, SI CATEVA POZE DE MENIU
Read More »
TOSHIBA QOSMIO
CES 2013
ULTIMUL LAPTOP LANSAT DE TOSHIBA
Read More »
CONFIGURARE DIR 615 CU SOFT DD-WRT
CUM ARATA SOFTUL LA DIR615 CU DDWRT
TEXT-OF-THE-SLIDE-3.
Read More »

TEXT-OF-THE-SLIDE-20.
Read More »
Prev 1 2 3 Next

Recent Comments

Ai intrebari, comentarii, nu intelegi ceva sau nu-ti iese cum trebuie?

| On Line Expert © 2009. All Rights Reserved | Template Style by My Blogger Tricks .com | Design by Brian Gardner | Back To Top |