joi, 15 noiembrie 2012

Configurare Router Wireless - Tricks, Tips



Trucuri Wireless
Cand ai probleme cu reteaua wireless, fie ca tin de puterea semnalului sau chiar de intreruperea lui completa, ai putea recurge la cateva trucuri pentru a rezolva deficientele. Iata cele mai importante sfaturi despre cum sa iti optimizezi Wi-Fi-ul.


.......Connecting...........adica:
#1. Alege locul corect pentru router. Cu antenele ridicate, aseaza routerul cat mai sus, fara obstructia directa a peretilor sau a mobilierului.
#2. Activitatea unui router poate fi afectata in mod semnificativ de interferentele altor electronice, ca telefonul wireless sau cuptorul cu microunde. Daca nu esti dispus sa investesti intr-un router dual band, asigura-te ca nu este prea aproape de astfel de aparate.
#3. Semnalul routerului tau poate fi afectat de retelele vecinilor, mai ales la bloc. Cu o unealta ca Wi-Fi Stumbler sau Wi-Fi Analyzer poti identifica canalele folosite de retelele wireless din vecini si il poti alege pe cel mai bun pentru tine.
#4. Ca multe echipamente electronice, routerul nu functioneaza cu adevarat la capacitatea maxima. Cu putin “router hacking”, poti imbunatati semnalul si poti beneficia de mai multe optiuni de securitate. Instaleaza firmware-ul si afla mai multe detalii pe dd-wrt.com
#5. Transforma un router vechi in Wi-Fi Repeater. Foloseste-l pentru a extinde reteaua Wi-Fi! Acest truc este posibil doar folosind hacking-ul cu firmware DD-WRT.
#6. Stabileste un orar de reset. Daca singura solutie pentru a asigura semnalul este resetarea regulata, poti usura acest proces. Folosing hacking-ul DD-WRT sau un stecher electronic ce poate fi programat, stabileste o operatiune automata de reset zilnica, la o ora la care nu folosesti routerul Wi-Fi.
#7. Controleaza traficul aplicatiilor. Unul dintre cele mai mari avantaje ale firmware-ului DD-WRT pentru routere este functia Quality of Service, ce te ajuta sa hotarasti ce aplicatii au acces restrictionat la banda, pentru a nu afecta semnalul wireless in toata casa.
#8. Extinde raza de actiune a retelei. Cu putin aluminiu, fie dintr-o cutie de bere fie dintr-o strecuratoare, poti extinde aria acoperita de reteaua Wi-Fi.
#9. Imbunatateste securitatea Wi-Fi. Reteaua va fi cu adevarat in siguranta daca folosesti o parola WPA sau optiunile de securitate suplimentare oferite de firmware-ul DD-WRT.
#10. Alege un upgrade la cele mai noi tehnologii. Cele patru tipuri de tehnologii wireless, A, B, G si N, au caracteristici diferite, dar tot ce trebuie sa stii este ca Wi-Fi N este cel mai bun. Pentru vitezele optime vei avea nevoie de un router compatibil, dar si de un card wireless N in PC pentru cele mai bune rezultate
Enhanced by Zemanta

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter
YOUR ADSENSE CODE GOES HERE

0 comentarii:

PE NET

Licenta gratis la Windows 8

Exista variante de upgrade de la Winows 8 piratat la cel oficial.

Windows 8 lansat pe 26 Octombrie

Microsoft Laneaza windows 8. prezentarile Oficiale ale principalelor elemente

 

About Me

Recent Posts

Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
cUM COMFIGURAM ROUTERUL PE RDS, SI CATEVA POZE DE MENIU
Read More »
TOSHIBA QOSMIO
CES 2013
ULTIMUL LAPTOP LANSAT DE TOSHIBA
Read More »
CONFIGURARE DIR 615 CU SOFT DD-WRT
CUM ARATA SOFTUL LA DIR615 CU DDWRT
TEXT-OF-THE-SLIDE-3.
Read More »

TEXT-OF-THE-SLIDE-20.
Read More »
Prev 1 2 3 Next

Recent Comments

Ai intrebari, comentarii, nu intelegi ceva sau nu-ti iese cum trebuie?

| On Line Expert © 2009. All Rights Reserved | Template Style by My Blogger Tricks .com | Design by Brian Gardner | Back To Top |