sâmbătă, 1 decembrie 2012

Camere foto Sony la Reducere


Promoţie la camere foto SONY!!!

Pana la 100 lei reducere la camerele foto participante la promotia SONY !

Ai toata luna Decembrie şansa achiziţionării cu pâna la 100 de lei reducere a urmâtoarelor camere foto SONY participante la promoţie:

  • Camera foto digitala SONY DSC-S5000, în variantele negru si argintiu.  Camera foto recunoaste o gama larga de situatii obisnuite de fotografiere, optimizand setarile pentru rezultate clare si naturale, fara complicatii. Veti primi pe langă geantă şi încărcător şi un card de memorie!
  • Camera foto digitala SONY DSC-W610, trei variante de culori: roz, negru şi argintiu.Camera Cyber-shot usoara, compacta, usor de utilizat; 14,1 megapixeli, zoom optic 4x, inregistrare de filme, ecran LCD de 6,7 cm, Vedere panoramica si iAUTO. Obiectiv cu zoom optic 4x cu superangular de 26 mm. Fotografiati imagini deosebit de largi cu modul Vedere panoramica la 360 de grade. Operare usoara, chiar si pentru incepatori!
  • Camera foto digitala SONY DSC-W620, roşie, neagră sau argintie, cu geantă şi card incluse în pachet. Uşoară, compactă şi comod de transportat, camera foto digitală Cyber-shot™ W620 este însoţitorul dvs. perfect în concedii, la reuniuni de familie şi multe alte ocazii. Calitatea superbă a imaginii este combinată cu utilizarea facilă, necomplicată - chiar dacă utilizaţi pentru prima dată o cameră foto digitală.
  • Camera foto digitala SONY DSC-W630 se prezintă în variantele cromatice negru, argintiu şi violet. Nu a fost niciodată mai uşor să obţineţi imagini superbe. Modul Automat superior reglează expunerea şi alte setări ale camerei pentru rezultate optime în aproape orice situaţie. Focalizarea automată de mare viteză fixează subiectul pentru rezultate extrem de precise.
  • Camera foto digitala SONY DSC-W690, roşie, neagră sau argintie, vă aduce şi mai aproape de centrul acţiunii, cu obiectivul său puternic cu zoom optic 10x. Stabilizarea optică SteadyShot şi modul Vedere panoramică extind posibilităţile de fotografiere, în timp ce iAUTO realizează setările pentru rezultate impresionante fără complicaţii!
  • Camera foto digitala SONY DSC-H90. Compactă şi uşor de utilizat, această cameră foto permite tuturor utilizatorilor capturarea de imagini statice şi clipuri video HD cu o mare bogăţie de detalii. Un zoom optic puternic de 16x şi modul Vedere panoramică extind posibilităţile de fotografiere, în timp ce Modul automat inteligent vă ajută să obţineţi rezultate excelente cu minimum de efort.
  • Camera foto digitala SONY DSC-H100. Faceţi cunoştinţă cu noul dvs. partener de drum care vă permite să vă apropiaţi de peisajele naturale, arhitectură şi cei mai buni prieteni. Modelul H100 oferă aceleaşi rezultate şi funcţii ca şi o cameră DSLR, dispune de un senzor de 16,1 megapixeli pentru claritate fină în orice situaţie şi un zoom puternic de 21x.
  • Camera foto digitala SONY DSC-HX10VB. Cu o multitudine de funcţii uşor de utilizat pentru imagini şi clipuri video HD mai frumoase, camera compactă şi cu zoom ridicat Cyber-shot™ HX10V, cu tehnologie pentru sensibilitate extrem de ridicată şi GPS, este partenerul ideal de călătorie. Descoperiţi imaginea de înaltă performanţă pentru fotografii pline de detalii, 3D şi imagini video Full HD.
  • Camera foto digitala SONY DSC-HX20.De la scene de sport pline de acţiune la prim-planuri pline de emoţie ale animalelor sălbatice din depărtare: umpleţi cadrul cu imagini uimitor de detaliate. Tehnologia Clear Image Zoom dublează zoomul optic de 20x până la un factor de mărire incredibil de 40x, păstrând în acelaşi timp calitatea impecabilă a imaginii.

Momente magice pe care nu doriţi să le rataţi. Înregistraţi-le pe toate cu Cyber-shot™, gama inteligentă, elegantă de camere foto digitale compacte, care dau viaţă unor imagini şi clipuri video Full HD superbe.

Promoţia este valabila pe site-ul www.altex.ro şi în magazinele Altex până la 31 decembrie 2012!
Enhanced by Zemanta

Kindly Bookmark this Post using your favorite Bookmarking service:
Technorati Digg This Stumble Stumble Facebook Twitter
YOUR ADSENSE CODE GOES HERE

0 comentarii:

PE NET

Licenta gratis la Windows 8

Exista variante de upgrade de la Winows 8 piratat la cel oficial.

Windows 8 lansat pe 26 Octombrie

Microsoft Laneaza windows 8. prezentarile Oficiale ale principalelor elemente

 

About Me

Recent Posts

Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
Comfigurarare Router Dlink GO-RT-N150
cUM COMFIGURAM ROUTERUL PE RDS, SI CATEVA POZE DE MENIU
Read More »
TOSHIBA QOSMIO
CES 2013
ULTIMUL LAPTOP LANSAT DE TOSHIBA
Read More »
CONFIGURARE DIR 615 CU SOFT DD-WRT
CUM ARATA SOFTUL LA DIR615 CU DDWRT
TEXT-OF-THE-SLIDE-3.
Read More »

TEXT-OF-THE-SLIDE-20.
Read More »
Prev 1 2 3 Next

Recent Comments

Ai intrebari, comentarii, nu intelegi ceva sau nu-ti iese cum trebuie?

| On Line Expert © 2009. All Rights Reserved | Template Style by My Blogger Tricks .com | Design by Brian Gardner | Back To Top |